Tanım

[60 Sayfalık Kapasite] A4 dosya klasörü düzenleyicisi, önemli belgeleri günlük olarak dosyalamak ve saklamak için mükemmeldir.Hem A4 kağıt boyutuna hem de mektuba uyar size.It yaklaşık 60 yaprak kağıt tutabilir.

[10'luk Paket] 10'luk mektup boyutunda dosya kılıfı, formları, kayıtları ve diğer önemli belgeleri yönetmeye yardımcı olur.İyi organize edilmiş herhangi bir ev veya ofise faydalı bir katkı.Poly project pocket, işyerinizi düzenli ve düzenli tutar.

[Sağlam Yapı] klasör, çevre dostu, yırtılmaya karşı dayanıklı, suya dayanıklı, toksik olmayan ve radyoaktif olmayan yüksek mukavemetli polyester ve polipropilen (PP) malzemeden yapılmıştır.Snap düğmesi kapatma belgeleri güvende tutar.Kağıtların ve belgelerin kaymasını önlemek için üç tarafı güçlendirilmiş sızdırmaz.Ayrıca uzun süreli güç için.

[Şık Görünüm] Proje zarf klasörü, herhangi bir koordine dosyalama sistemine sorunsuz bir şekilde kayan ince bir profil sağlar.Dosya, uzun süreli depolama için bir dosya dolabına güzelce sığar.Dosya depolama, ev, ofis, okul, iş kullanımı için mükemmeldir.

Malzeme: pp

renk: siyah

Paket içeriği:

10 x Klasör cebi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5