Tanım

Tanım:

Ayarlanabilir bisiklet telefon tutucumuz, telefonun kenarını sürtünmeden koruyabilen ve azaltabilen kaymaz bir silikon pede sahiptir. resonance.It şiddetli yağmur veya sisli havalarda ve diğer kötü havalarda normal şekilde çalışabilir.

Belirleme:

Uygulanabilir modeller: genel

Malzeme: ABS, alüminyum alaşım

Gece sürme ışıkları: üç mod

Gidon çapına uyum sağlayın: 16-32mm / 0.63-1.26 in

Ürün rengi: siyah, yeşil

Ambalaj Listesi

1 * cep telefonu tutucu

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Uzun Menzilli Güçlü ışık: Hırsızlık önleyici bisiklet telefon tutucumuz, uzun menzilli güçlü ışığa sahiptir, ki bu değildir dazzling.It şehrin optik tasarımı için uygundur.

2.Yüksek Elastik Silikon Ped: Ayarlanabilir bisiklet telefon tutucumuz kaymaz bir silikon pede sahip olduğundan, telefonun kenarını sürtünmeden koruyabilir ve rezonansı azaltabilir.

3.360 Derece Dönebilen Ayarlanabilir: Hırsızlık önleyici bisiklet telefon tutucumuz 1080 derece dönebilen ayarlanabilir ve eğim açısı kişisel tercihlere göre yatay ve dikey olarak ayarlanabilir.

4.Pratik Tasarım: 8,5 saatlik uzun süreli pil ömrünü korumak için dahili 2500mAh büyük kapasiteli lityum pil kullanarak, hırsızlık önleyici bisiklet telefon tutucumuz daha güvenlidir night.It pratiktir.

5.IPX5 Su Geçirmez:Ayarlanabilir bisiklet telefon tutucumuz yağmur duşundan korkmaz, şiddetli yağmur veya sisli hava ve diğer kötü hava koşulları normal çalışabilir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5