Tanım

Tanım:

Bu dikiz aynasıyla arkanızda ne olduğunu görün bike.It dayanıklı ABS ve mercekten yapılmıştır ve herhangi bir açıya uyum sağlamak için esnektir.Sadece kayışı takın ve kayışınıza takın. handlebar.It diğer bisiklet türlerine de uyar.Bugün sizinkini alın ve bisiklet güvenliğinin tadını çıkarın.

Belirleme:

Ürün adı: dikiz aynası

Ürün malzeme: ABS + lens

Ürün ağırlığı: yaklaşık 60g

Ürün boyutu: yaklaşık 10 cm*7 cm/3.94 * 2.76 in

Ürün Listesi:

Dikiz aynası x 1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Bisiklet Güvenliği: Günlük yaşamda daha fazla kolaylık sağlayabilen bu dikiz aynası ile daha geniş bir görüş alanının ve daha net görüşün keyfini çıkarın.Mini reflektörler ayrıca geceleri görünürlüğünüzü artırarak bisiklet güvenliğini artırır.

2.Darbeye dayanıklı ve Su Geçirmez: Bisiklet aynası, engebeli arazide dayanıklılık ve stabilite sağlayan ABS ve mercekten yapılmıştır.Ayna ayrıca su geçirmez ve çizilmeye karşı dayanıklıdır, bu da onu güvenilir ve uzun ömürlü kılar.Güvenle uzun süre kullanabilirsiniz.

3.360 Derece Dönebilen: Ayna, istediğiniz herhangi bir yönde arkayı kontrol etmek için açıyı değiştirmenizi sağlayan 360 derece dönebilen bir özelliğe sahiptir, bu da kör noktalar olmadan güvenli bir görünüm ve hoş bir deneyim sağlar.

4.Kullanımı Kolay: İster solak ister sağ elini kullanıyor olun, kayışı takın ve lastik tokayı bisikletinize uyacak şekilde ayarlayın handle.No bu hızlı ve kolay kurulum için başka araçlar da gereklidir.

5.Çok Yönlü Kullanımlar: Bu gidon aynası, yol bisikletleri, e-bisikletler, dağ bisikletleri ve diğerleri gibi çoğu bisikletle kullanılabilir bikes.It kurulumu ve ayarlanması kolaydır.Bu nedenle, herhangi bir yolda veya yolda güvenle ve güvenli bir şekilde binebilirsiniz.

Ek bilgi

Ürün Ağırlığı

60g

Model Adı

Bisiklet Aynaları

Öğe Türü

Yan Aynalar ve Aksesuarlar

Ürün Yüksekliği

2cm

Ürün Uzunluğu

10cm

Malzeme Türü

ABS + lens

Kaynak

Anakara Çin

Ürün Genişliği

7cm

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5