Tanım

Özellikler-Gözenek Boyutu: 0.22 Mikron, 100'lü Paket, Steril Olmayan.Evey laboratuvar filtreleri, kolay tanımlama için membran ve gözenek boyutu ile etiketlenmiştir.

UYGULAMALAR - PTFE şırınga filtreleri, mantar yetiştirme kültürleri, miselyum kültürleri ve tahıl yumurtlama kültürleri için hava alışverişi yapmak için sıvı kültür kapaklarında kullanılabilir.

Hidrofobik PTFE Membran-Bu PTFE şırınga filtresinin hidrofobik PTFE membranı, havalandırma uygulamaları için geniş kimyasal uyumluluğa ve güçlü kimyasal stabiliteye ve aşındırıcı sıvılar için gerekli olan sızıntı yapmayan arıtmaya sahiptir.

Konektörler-Bu steril olmayan şırınga filtresi iki konektörle birlikte gelir: daha iyi şırınga filtrasyonu için dişi luer lock konnektör girişi ve erkek luer slip konnektör çıkışı.

Özellikler-Bu laboratuvar şırınga filtresi, tüm şırınga filtrasyon ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayabilen güçlü asitler ve bazlar, düşük protein bağlanması ve yüksek sıcaklık dayanımı ile yüksek verim sunar.

boyut: 13mm / 25mm

Malzeme: PTFE

renk: kırmızı

Paket içeriği:

100 x şırınga filtreleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5