Tanım

1.5 Lbs Havuz Filtre Topları, Yüzme Havuzu Banyo Merkezi Küvetleri için Havuz Filtre Ortamı Fiber Topu Kolay Kurulum

Havuz kumu filtrelerinde kullanılmak üzere 1,5 kiloluk çevre dostu fiber filtre ortamı topları paketi. 1,5 pound.filtre topları 50 lbs'ye eşdeğerdir.filtre kumu havuzu.Fiber filtre medya topları daha yüksek ve daha verimli su filtrasyonu sağladığından, geleneksel filtre kumu için mükemmel yedek ortam.

[Premium Filtrasyon] Havuz filtre toplarımız sadece güçlü adsorpsiyon kapasitesi, hızlı filtrasyon hızı, uzun servis ömrü, tekrar kullanılabilir kullanım ve düşük kayıp avantajlarına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda küçük askıda katı maddeleri engellemek için yüksek filtrasyon hassasiyetine ve büyük kanalizasyon durdurma kapasitesine sahiptir. yerleşmesi ve çıkarılması kolay değildir, böylece yüzme havuzunuzun temiz ve sağlıklı kalmasını sağlayın.

[Temizlemesi ve Bakımı Kolay] Geleneksel filtre kumunun aksine, havuz filtre toplarımız hafiftir ve kullanımı kolaydır, filtrenizi tıkamaz.Filtre topları, temizlenmesi gerekmeden önce uzun hizmet ömürleri nedeniyle havuzunuzu korumak için gereken süreyi en aza indirir; Tekrar kullanılabilirler ve filtre ekipmanınızın daha az geri yıkanmasını gerektirirler.

[Yeniden Kullanılabilir ve Çevre Dostu] %100 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen filtre topları birçok kez tekrar kullanılabilir ve temizlenmesi kolaydır, bu da onları uygun maliyetli ve çevre dostu bir seçim haline getirir.Filtre toplarını çamaşır makinesinde file torba ile veya elle yıkayabilirsiniz.

[Geniş Uygulama] Filtre topu, yer üstü yüzme havuzları, akvaryumlar, balık tankları, filtre pompası vb.İçin kum filtresi pompaları için uygundur., Geleneksel filtre kumundan daha hafif ve daha verimlidir.Yüksek adsorpsiyon kapasitesi ve filtre gücü, havuz suyunuzun kristal berraklığında ve safsızlıklardan arınmış olmasını sağlayarak sizin ve ailenizin temiz suda yüzmenin keyfini çıkarmasını sağlar.

Renk: Beyaz

Malzeme: Polyester

Boyut: 30-50mm

Paket içeriği:

1 torba * filtre topları 700g

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5