Tanım

Mağazamıza hoşgeldiniz

Not:

1, Farklı alıcıların farklı taleplerini karşılamak için, stokta ve özel ürünlerimiz var, herhangi bir özel talep, lütfen bize ulaşın!

2, Öğe küpe, kolye, düğün duvağı ve kabarık etek kombinezon gibi aksesuarlar içermez (resimlerde göster).Teklif sadece elbise içindir!

3, Sipariş vermeden önce, lütfen bu listeyi dikkatlice okuyun ve tüm sorularınızı sorun. questions.To bir e-posta gönderin, lütfen bu listenin sağ üst köşesindeki "Satıcıya bir soru sorun" bağlantısını tıklayın.Sorularınızı 24 saat içinde cevaplayacağız.Yanıt almazsanız lütfen e-postanızı tekrar gönderin.

4, Gerçek öğelerin renk yukarıdaki resimlerden biraz değişebilir nedeniyle farklı bilgisayar ayarı, anlayışınız için teşekkürler

Boyut eller tarafından ölçülür, bu yüzden biraz tolerans olabilir (yaklaşık 1-3 CM)

yüksek kalite

Paketleme ve Nakliye

Memnuniyetiniz bizim için son derece önemlidir.Paketinizin gelmesi üzerine, elbisenin sipariş şartnamelerinize göre yapıldığından emin olmanızı ve kontrol etmenizi öneririz.Etiketleri çıkarmadan, elbiseyi değiştirmeden veya yıkamadan elbisenizi mümkün olan en kısa sürede deneyin.Elbiseleri veya aksesuarları iade ediyor veya değiştiriyorsanız, lütfen orijinal hallerinde olduklarından emin olun-giyilmemiş, yıkanmamış, değiştirilmemiş, hasarsız, temiz, tüy bırakmayan ve saçsız ve etiketleri sağlam ve ekli.

Elbise Vizyonundan satın alma işleminizden memnun olduğunuzu umuyoruz.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece bir dakikanı alır.Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.Eğer elbise aldığınızda memnun değilseniz, lütfen bize bildirmekten çekinmeyin, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız

Ek bilgi

Dahili Sütyen

Evet

Öğe Türü

Gece elbiseleri

Dekorasyon

Boncuk işi

Neden

Resmi Akşam

Moda Öğesi

nostaljik

Tren

hiçbiri

Tarz

Basit

Bel ölçüsü

Doğal Faktörler

Kaynak

Anakara Çin

Yaş hedefli

Tüm yaş

Kol Uzunluğu (cm)

Kolsuz

Desen Türü

Diğerleri

CN

Jiangsu

Gerçek Görüntüler

No

Malzeme

saten

Kumaş Türü

Tül

Marka Adı

Hayırname_null

Boyun çizgisi

V Yaka

Elbiseler Uzunluğu

Taban Uzunluğu

Kol Stili

Spagetti Kayışı

Siluet

A-hattı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5