Tanım

Yaratıcılığınızın Büyülü Kabarık Kalemlerle canlanmasına izin verin!Bu kullanımı kolay kalemler ısıtılarak veya kurutularak genişletilebilir, bu da onları benzersiz hediye kartları oluşturmak için mükemmel bir araç haline getirir.Hem erkekler hem de kızlar için harika olan bu kalemler, herhangi bir projeye büyülü bir dokunuş katacağından emin.

Ürün Boyutu: 13.5 * 8.5 cm

Liste:

DIY Kabarcık Patlamış Mısır Çizim Kalemleri x 2 kutu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yenilikçi Özellik: DIY Kabarcık Patlamış Mısır Çizim Kalemleri ile yaratmanın eğlencesini yaşayın!Özel malzemeden üretilen bu kalemler, ısıtıldığında veya kurutulduğunda genişleyebilen benzersiz çizgiler oluşturur.

2.İhtiyaçları Karşılayın: Kendin yap Çizim Kalemlerimizle büyülü Balon Patlamış Mısır yaratmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.Küçük uç, doğru çizime izin verir, böylece hayal gücünüzü hayata geçirebilir ve yaratıcılığınızı tatmin edebilirsiniz.

3.Kullanım kolaylığı: Bir saç kurutma makinesi veya elektrikli ısıtıcı ile kurutun ve kabarcıklarınızın herhangi bir yüzeyde renkli 3D sanata dönüşmesini izleyin.Çocuklar için güvenli ve kullanımı kolay-sadece hayal gücünüzü serbest bırakın.

4.Çok amaçlı: Bu kalemlerle çeşitli sanat projeleri oluşturun.Bunları kendi patlamış mısır çizimlerinizi yapmak, tebrik kartlarını damgalamak, okul ödevlerini renklendirmek ve daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz.

5.En iyi hediye: Erkekler ve kızlar için mükemmel bir hediye, kağıt, kumaş ve cilt üzerinde sonsuz yaratıcılık sunarlar.Cadılar Bayramı, Noel, doğum günleri ve parti hediyeleri için bir zorunluluktur-hayal gücünü ve neşeyi ateşleyin!

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5