Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

El camımız meraklı zihin için olmazsa olmaz bir araçtır!Taşınabilir tasarımları ile en küçük detayları net ve büyütülmüş bir görünümde gözlemlemenizi sağlar.

Plastik malzemeler ve optik lens ile üretilen camımız, her yaştan kullanıcı için güvenli ve sağlıklı gözlem sağlar.Ergonomik tasarımlar rahat bir tutuş sunar, bu da evinizi keşfetmenizi kolaylaştırır.

Okumak, işçiliği yapmak ve keşfetmek için mükemmel olan el tipi büyüteçimiz, küçük şeyleri gözlemlemesi gereken herkes için çok yönlü bir araçtır objects.It çeşitli hobiler, DIY projeleri ve günlük kullanım için uygundur.

Elde taşınan camımızla doğanın harikasını yaşayın.İster dışarıda olun, ister bitki ve böcekleri inceleyin, bu büyüteç keşiflerinizi geliştirerek net ve ayrıntılı bir görünüm sağlar.

Sevimli çizgi film temalı camımızla öğrenmeyi eğlenceli ve ilgi çekici hale getirin!Aralarından seçim yapabileceğiniz farklı renklerle, bu büyüteç sadece merak uyandırmakla kalmaz, aynı zamanda teşvik eder exploration.It yeni şeyler keşfetmeyi sevenler için mükemmel bir hediye!

Özellikler:

Malzeme: ABS

Renk: Yeşil, Pembe, Sarı, Mor1

Lens Çapı: 60mm / 2.36"

Büyütme:5

Uzunluk: Yaklaşık.160mm / 6.29"

Paket içeriği:

1x El Büyüteç

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1mm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Ek bilgi

Tarz

Elde taşınabilir

Kaynak

Anakara Çin

Marka Adı

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Malzeme

abs

Model Numarası

L93D1SA201037'NIN SOHBETİ

Işık kaynağı

hiçbiri

Işıkla mı değil mi

No

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5