Tanım

1999 Yılında kurulan firmamız, tasarım, araştırma ve geliştirme, üretim ve sales.It ağırlıklı olarak yüzme, dalış ve kayak ürünleri üretip satan iki markası vardır: "BENİCE" ve " BALİNA BALİNASI.

Şirket, komple tesisleri ile 40000 metrekarelik bir alanı kaplayan modern bir sanayi parkına sahiptir.Şirket, Ar-Ge, üretim ve test gibi 100'den fazla gelişmiş ekipman setini art arda tanıttı ve güçlü Ar-Ge ve üretim gücü, zengin üretim tecrübesi ile profesyonel bir ürün Ar-Ge, üretim, satış ve satış sonrası servis ekibine sahip.

Şirket mükemmel bir kalite yönetim sistemine (ISO9001:2015) sahiptir ve FDA/CE/SGS gibi birçok sertifikayı geçmiştir.Şirket, önce dürüstlük ve hizmet iş felsefesine bağlı kalır, "dürüstlük, verimlilik, girişimcilik ve yenilik" yönetim politikasına bağlı kalır ve müşterilerin ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılar, müşterilere daha iyi ürün ve hizmetler sunar ve sektörün bayrağı olmaya çalışır.

1. Bu yüzme gözlüğü lensi polarize lensler ve farklı buğu önleyici lensler olarak kullanılabilir.Özel ihtiyaçları bilmeniz gerekiyorsa, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.Teşekkürler! (Varsayılan malzeme gereksinimleri olmadan sıradan PC lens)

2. Ürünün net ağırlığı yaklaşık 34 gramdır.

3. Bu ürünün özellikleri: iyi görüş, lens daire boyutu şekil tasarımı göz halkasına yapışması rahattır ve farklı öğrenci mesafelerine sahip kişilerin ayarlaması için 3 burun köprüsü vardır.

Ek bilgi

Lens Malzemesi

PC veya polarize

Ürün No.

MM-5700

Cinsiyet

Erkekler

Kategori

yüzme gözlüğü

Objektif Genişliği

45mm

Çerçeve Rengi

Çoklu

Uygulanabilir nüfus

Yetişkin

Lensler Renk

Çoklu

Lens Yüksekliği

35mm

Ürün kategorisi

Sıradan yüzme gözlükleri

Kaynak

Anakara Çin

Öğe Türü

Gözlük

Marka Adı

AoFuson Kurt

Çerçeve Malzemesi

Silikon

Spor Türü

yüzmek

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5