Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Marka yeni ve yüksek kaliteli

Y2k tatlı telefon askısı ile kalabalığın arasından sıyrılın!Bu modaya uygun ve kolye, bir zincir veya telefon kulaklık çantası aksesuarı olarak kullanılabilir, bu da onu modaya uygun bireyler için olmazsa olmaz kılar.

Kaliteli akrilikten üretilen bu kolye hem dayanıklı hem de hafiftir, sizi ağırlaştırmadan uzun ömürlü kullanım sağlar.Eşsiz tasarımı, modaya uygun Y2k tatlı havalı kız estetiğini mükemmel bir şekilde yakalar ve zahmetsizce sergilemenizi sağlar.

Y2k tatlı havalı kızı sevenler ve görünümlerine bireysellik katmak isteyenler için mükemmel.İster trend belirleyici olun, ister kendinizi moda ile ifade etmekten keyif alın, bu kolye bir seçimdir.

Günlük yaşam, okul ve alışveriş gibi çeşitli durumlar için uygundur.Aksesuarlarınızı anında geliştirerek ve benzersiz zevkinizi sergileyerek zincir kart albümünüze veya telefon kulaklık çantanıza takın.Kişiliğinizi nereye giderseniz gidin bırakın!

sadece bir olmanın ötesine geçen bu çok yönlü kolye ile benzersizsiniz accessory.It kişiliğinizin ve modanızın bir yansımasıdır ve kendinize güvenle izin vermenizi sağlar.Başınızı döndürmeye ve zevkinize iltifat etmeye hazır olun!

Özellikler:

Malzeme: Akrilik

Boyutu: Resimlerde Detay Boyutları

Paket içeriği:

1x Telefon Zinciri

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

Plastik

Uyumluluk

Tüm Uyumlu

Tarz

modaya uygun

Öğe Türü

Anahtarlıklar

Güzel mi Moda mı

Moda

Metal Türü

hiçbiri

Şekil \ desen

/

Cinsiyet

kadınlar

İşlev

/

Marka Adı

Melek Hanım, Melek Hanım, Melek Hanım, Melek Hanım

Metal rengi

hiçbiri

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5