Tanım

Bu şişirilebilir bardak altlıkları ile istediğiniz zaman soğuk içeceklerin tadını çıkarın.Çevre dostudurlar ve sıcaklık değişimlerinden dolayı sertleşmez veya yumuşamazlar.Ayrıca pürüzsüz ve çapaksızdırlar, bu da bardaklarınızda ve mobilyalarınızda hasar veya kırılma riskini azaltabilir.Şişirmek ve söndürmek kolaydır, kullanımı rahat ve eğlencelidir.

Belirleme:

Malzeme: Neopren

Ağırlık: yaklaşık 95g

Boyutu: yaklaşık 23 * 23 * 7 cm/9.06*9.06*2.76 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Yüzer İçecek Tutucu

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.İnsan Vücuduna Zararsız: Yüksek kaliteli neopren malzemeden yapılmış yüzen altlığımızın kendine özgü bir kokusu yoktur ve çevre dostudur.Zararlı madde içermediği ve sizin ve aileniz için güvenli olduğu için güvenle kullanabilirsiniz.

2.Yüksek ve Düşük Sıcaklığa Dayanıklı: Sıcaklık değişimlerinden dolayı sertleşecek veya yumuşayacak diğer bardak altlıklarının aksine, yüzer bardak altlığımız deforme olmadan veya kırılmadan çeşitli ortamlarda uzun süre kullanılabilen yüksek mukavemetli bir malzemeden yapılmıştır.

3.Su geçirmez ve Sızıntı Önleyici: Bu bardak altlığı ile içeceklerinizin batmasını veya sürüklenmesini önleyin design.It suyu dışarıda tutan ve içen fincan ağzına güvenli bir şekilde oturur.Bu, içeceklerinizi temiz tutar ve hygienic.No nerede olursanız olun, bu bardak altlığı ile serin bir içeceğin tadını çıkarabilirsiniz.

4.Eğlence ve Güzellik Katın: Bu yüzen bardak altlıkları, içeceklerinizi daha eğlenceli ve güzel hale getiren sevimli desenlere ve parlak renklere sahiptir.Pürüzsüz ve düz yüzeylere sahip oldukları ve çapak veya cızırtılı kenarları olmadığı için parmaklarınızı çizmeyeceklerdir.

5.İyi Esneklik ve Tokluk: Bu yüzer bardak altlıkları, yapıldıkları yüksek kaliteli malzeme sayesinde iyi elastikiyet ve tokluğa sahiptir.İçeceklerinizin masadaki çarpışmasını veya sürtünmesini tamponlarlar, bu da her ikisinin de ömrünü ve estetiğini uzatır.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

100% Polyester

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5