Tanım

Yeni 3X Evrensel tavan vantilatörü Lamba Uzaktan Kumanda Kiti AC 110V Zamanlama Ayarı Anahtarı Ayarlamak Rüzgar Hızı Verici Alıcı

Uyarılar:

Yeni cihaz uzaktan kontrol edilemediğinde, lütfen verici ve alıcıdaki barkodların tutarlı olup olmadığını, vericideki gösterge ışığının çalışıp çalışmadığını, alıcının kablosunun düzgün bağlanıp bağlanmadığını ve Güç açıkken zil sesinin bir kez bip sesi çıkarıp çıkarmadığını kontrol edin.

Alıcı verici tarafından kontrol edilemediğinde, lütfen pilin normal şekilde temas edip etmediğini ve Gücün yeterli olup olmadığını kontrol edin, lütfen güç tükendiğinde pili zamanında değiştirin.Duyarsız uzaktan kumanda muhtemelen müdahale ortamı ve düşük pil nedeniyle.

Lütfen uzun süre kullanılmadığında pili çıkarın.Lütfen etiketlerdeki parametrelere tam olarak uygun şekilde kablolayın.Aksi takdirde, bu cihazın ömrünü doğrudan kısaltır veya hemen arızaya neden olur.Anten diğer kablolarla bağlanmamalıdır.

Bunlar fan üzerindeki bir kod anahtarı olduğunda, lütfen uzaktan kumandadan önce fanı en yüksek vitese çevirin.Tıkladığınızda alıcı bip sesi çıkarır remote.It bazı insanları rahatsız edebilir.Lütfen fanın kanopisinde yeterli alan olduğundan veya alıcının yanına sığması gerektiğinden emin olun.

Çalışma Gerilimi: AC 90-220 V

Çalışma Frekansı: 50-60Hz

Uzaktan Kumanda Mesafesi: 20 metreden fazla

Destek Kodlama: 1527 öğrenme kodu

Çalışma Modu: 1527 uzaktan kumanda

Yükleme Gücü:

Tavan Vantilatörü: Maks.300W

Akkor Lamba: Maks.1000W

LED / Enerji tasarruflu lamba: Maks. 200W

LED ışık / enerji tasarruflu lamba: Max 200W

Lütfen fazla yükleme yapmayın!

Uzaktan kumanda pili: 2 AAA pil gerekli (Dahil Değildir)

Tür: 110V

Renk: beyaz + siyah

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

3 x Denetleyici

3 x Uzaktan kumanda

3 x Duvar koltuğu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Sertifikalandırma

CCC

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5