Tanım

Mermi Noktaları:

1 .Dayanıklı ve Sağlam: Bu metal perde bağları, paslanmaya karşı dayanıklı ve uzun süre dayanan yüksek kaliteli alaşımlı malzemelerden yapılmıştır.Uzun süreli kullanım için sağlam ve güvenilirdirler.

2. Birçok Kolaylık: Bu metal perde tutucuların herhangi bir alet veya delme gerektirmeden takılması ve çıkarılması kolaydır.Sıkılığı tercihinize ve pencere boyutuna göre de ayarlayabilirsiniz.

3. Odanızın Güzelliğini ve Konforunu Artırın: Yaratıcı bir yaprak tasarımı ve zarif bir görünümle, bu metal perdeler perdelerinizin ve odanızın güzelliğini artıracaktır.

4. Güvenli ve Çizilmeye Karşı dayanıklı: Bu perdelik tieback'ler ince işçilik ve pürüzsüz yüzeylerle üretilmiştir, bu nedenle kullanımı güvenlidir ve perdelerinize veya duvarlarınıza zarar vermez.

5. Yaygın olarak Kullanılan: Bu perde perdelik tutucular, çalışma, otel, oturma odası ve yatak odası gibi çeşitli durumlar için uygundur.Evinize şıklık ve çekicilik katan farklı perde stilleriyle bir araya getirilmeleri kolaydır.

Tanım :

Bu metal perde bağlarının kullanımı ve kurulumu kolaydır, kancalara veya delmeye gerek yoktur.Perdelerinizi güvenli ve düzgün bir şekilde tutabilir, doğal ışığa ve temiz havaya izin verebilirler.Sade ve zarif tasarımlarıyla da odanıza doğal bir lezzet ve zarif bir tarz katıyorlar.Metal malzeme çizilmeye karşı dayanıklı ve sağlamdır, dayanıklılık ve kalite sağlar.

Özellikler:

1. Adı: Yaprak perde tieback

2. Renk: Altın, Gümüş

3. Malzeme: Alaşım

4. Özellikler: yaklaşık 9 cm / 3.54 inç çapında

5. Ağırlık: yaklaşık 24g

6. Kullanım mevsimi: her mevsim

7. Uygulanabilir yerler: Oturma odası, otel, restoran, vb.

8. Avantajlar: Hassas, kompakt ve dayanıklı

Ambalaj Listesi:

1 adet * Perde perdelik tutucu

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Model Numarası

Metal Perde Klipsi

Tip

Perde Direkleri, Parçalar ve Aksesuarlar

Kumaş Türü

Sentetik Saç

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5