Tanım

Bu yuvarlak osmanlı slipcover çoğu mobilya stili için uygundur.Sıkıca tutan ve kaymayı önleyen elastik tasarımı ile tezgahınızı dökülmelerden, lekelerden ve yırtılmalardan koruyun.Osmanlınızın görünümünü herhangi bir değişiklik yapmadan korumak ve geliştirmek için mükemmel bir çözüm.

Belirleme:

Malzeme: polyester + spandex

Ürün boyutu: (yaklaşık.)30 * 25 * 7 cm/11.81*9.84*2.76 inç

Yuvarlak alçak tabureler için uygulanabilir boyutlar: çap 76.2-104.14 cm/ 30-41 inç, yükseklik 43.18-45.72 cm/ 17-18 inç

Paket Listesi:

Yuvarlak osmanlı slipcover*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzeme: Yumuşak ve dayanıklı yuvarlak osmanlı kılıfımızla osmanlınızı lükse sarın.Nefes alabilen ve yüksek gerilimli örme jakarlı kumaştan üretilen bu kumaş, çoğu mobilya stiline zahmetsizce uyar ve onu her eve çok yönlü bir katkı sağlar.

2.Lüks Tasarım: Zarif yuvarlak osmanlı kılıfımız, oturma odası dekorunuzu geliştiren güzel bir küçük ekose deseni sergiliyor.Üst sınıf kumaşı lekelere ve aşınmaya karşı dayanıklıdır, tezgahınızı dökülmelerden, yırtılmalardan ve solmadan korur.Ayrıca, nefes alabilir, yumuşaktır ve zamanla dayanıklılık sağlar.

3.Oda Dekorasyonu: Yuvarlak osmanlı kılıfımızla oturma odanızı yükseltin.Sıkıca tutan ve kaymayı önleyen elastik bir tasarıma sahip, sadece dışkınızın görünümünü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda pratik bir amaca da hizmet eder.

4.Hasar Önleyici: Eğlenceli evcil hayvanlarınızın veya çocuklarınızın osmanlınıza zarar vermesine izin vermeyin.Çizilmelere, lekelere ve çizilmelere karşı korumak için bu yuvarlak osmanlı kılıfını alın. dust.It ayrıca osmanlınızı daha uzun süre temiz ve taze tutmaya yardımcı olur.

5.Sorunsuz Temizlik: Yuvarlak osmanlınızın bozulmamış görünümünü kullanarak kolaylıkla koruyun slipcover.It soğuk su ve hafif deterjanla makinede yıkanabilir, zahmetsiz leke ve dökülme sağlar removal.No uzun süreli kullanım için ağartma veya ütüleme gereklidir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

PVC

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5