Tanım

Yüksek performanslı Soğutma Fanımızla oyun konsolunuzun serin çalışmasını sağlayın.Dijital / disk versiyon konsolları için tasarlanmış, hızlı ısı dağılımına ve kolayca ayarlanabilen fan hızına sahiptir.Adaptörlere veya kablolara gerek kalmadan, USB çıkışı üzerinden takın ve oyunu açın!

Ürün adı: USB radyatör

Renk: siyah, beyaz

gerilim: 5V

Akım: 1.5 A

Arayüz: USB güç konektörü

Çıkış: USB

Fan dişli: 3 dişliler

Liste:

1 * oyun konsolu Soğutucu Standı Fanı

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geliştirilmiş İşlevsellik: Oyun konsolu soğutma fanımız, cihazınızın performansını optimize etmek ve ömrünü uzatmak için mükemmel uyumluluk sunan ve verimli ısı dağılımı sağlayan dijital/disk sürüm konsolları için özel olarak tasarlanmıştır.

2.Kolay Kurulum: Soğutma Fanımızla oyun deneyiminizi geliştirin.Kancayı konsolunuzun üst kısmına kaydırarak kolayca takın ve USB konektörünü takın.

3.Olağanüstü Soğutma Performansı: Bu oyun konsolu soğutma fanı açıkken çok sessizdir, hızlı ısı dağılımı ve tamamen sessizdir.Herhangi bir gürültü veya aşırı ısınma sorunu olmadan oyun deneyiminizin tadını çıkarabilirsiniz.

4.Verimli Soğutma: Oyun konsolu Soğutma Fanımızdaki anahtarı kullanarak kolaylıkla 3 hız seviyesinden birini seçin.Konsolunuzun performansını artıran verimli soğutma için optimize edilmiş hava akımı yapısının keyfini çıkarın.

5.Diğer Cihazları Şarj Edin: Konsolunuzu serin tutun ve oyun konsolu soğutma fanının dahili USB geçiş bağlantı noktasıyla diğer cihazları güçlendirin.Uygun USB çıkışı ile denetleyicileri, klavyeleri ve daha fazlasını şarj edin.

Ek bilgi

Marka Adı

CHOETECH'İN

Uyumlu Marka / Model

Sony

Kaynak

Anakara Çin

Model Numarası

PS5 Slim Oyun Konsolu İçin Soğutma Fanı

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5