Tanım

Ultra yumuşak peluş malzemeden yapılmış, rahat bir çizgi film atma yastığı olarak ikiye katlanır.

Özellikler:

Adı: Atmak Yastık

Dolum: PP pamuk

Ürün boyutu: Yastık boyutu: yaklaşık 32x30 cm/12.6x11.81 inç, Battaniye boyutu: yaklaşık 100x170 cm/39. 37x66. 93 inç

Ambalaj Listesi:

1 adet * Atmak yastık

1 adet * Battaniye

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sevimli ve İlginç: bu peluş yastık PP pamuk ile doldurulur, cilt dostu ve soft.It çok sevimli bir çizgi film görünümüne sahip sevimli bir kapibara tasarımına sahiptir.

2.Yumuşak ve Rahat: Cilt dostu peluş malzemeden üretilmiş ve dayanıklılık ve maksimum rahatlık için PP pamukla doldurulmuş Kapibara peluş yastığımızla saf rahatlığa dalın.Daha da lüks bir sıcaklık ve yumuşaklık için bir yastık battaniyesine açın.

3.Kabarık ve Unutulmaz: Kapibara Peluş Yastığımızla rahatlayın.Kalın, sıcak ve elastik malzeme size rahatça sarılır.Sevimli çizgi tasarımı bir dokunuş katarken, ince işçilik kalıcı dayanıklılık ve kalite sağlar.

4.Yerden Tasarruf Sağlayan Bebekler: Bu Kapibara peluş yastık, seyahat için ideal bir zorunluluktur.Atma yastığı veya yumuşak bir battaniye olarak kullanan pratik 2'si 1 arada tasarım, depolama alanından tasarruf etmenizi sağlar.Battaniyeyi yastığın içine katlayın ve saklayın ve gitmeye hazırsınız.

5.Seyahat Etmek Gerekir: Bu Kapibara peluş yastıkla seyahat ederken, okurken, TV izlerken, çalışırken veya uyurken en üst düzeyde konforun tadını çıkarın.İhtiyaçlarınız için mükemmel olan çok fonksiyonlu bir yastık.

Ek bilgi

Kullanmak

Yatak takımları

Malzeme

Polyester / Pamuk

Doldurma

Polyester / Pamuk

Kaynak

Anakara Çin

Model Numarası

Kapibara Şekli Peluş Yastık

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5