Tanım

Özellikler:

【Zarif Nakış】 Zarif hazırlanmış masa koşucumuzla masa dekorunuzu yükseltin.Büyüleyici bir işlemeye sahip olan bu ürün, her yemek ortamına zarafet ve şık bir çekicilik katıyor.

【Çok yönlü dekorasyon】 Masanızı özel bir fırsat veya etkinlik için mükemmel bir şekilde dekore eder.Düğün, akşam yemeği, buketler, restoran, Noel, Şükran Günü, Cadılar Bayramı, doğum günü partisi, resepsiyon, büfe, balo, tatil ve en güzel kutlamalarınız gibi.

【Herhangi Bir Ortam için uygundur】 İster kendi yemek odanızın konforunda ister şık bir restoran için kullanıyor olun.İster açık havada piknik yapın, ister barbekü yapın.İster bir aile toplantısı ister doğum günü partisi yapıyor olun, bu masa örtüsü her mekana zarif bir his verecektir.

【Cömert Boyut】 Cömert boyutuyla masa koşucumuz, evinize görsel ilgi ve zarafet katarak kesintisiz bir düşme efekti sağlar. table.It çoğu standart boyutlu masaya uyar ve mükemmel bir uyum için kolayca ayarlanabilir.

【Her Duruma Uyar】 Her Duruma Uyar: Evde, partide, otelde, restoranda, kafede, mutfakta, verandada veya yemek odasında her durum için.

Özellikler:

* Parça Adı: Masa Koşucu Placemat

* Malzeme: Cutwork Dantel

*Boyut: 30X45 cm; 30x60 CM; 30x90 CM; 30x150 CM; 30x180 CM; 30x220 CM; 30x260 CM; 30x360 CM

*Renk: Beyaz

Paket içeriği:

1x Masa Koşucu

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Ek bilgi

Teknik

Dokuma

Kullanmak

Ev, Otel

Model Numarası

Masa Koşucusu

Desen

Basılı

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

Polyester / Pamuk

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5