Tanım

Bu Sevimli Çizgi Gözlükler, gün boyu kullanım için çok sıkı olmayan dayanıklı ve rahat bir uyum sağlar.

Ürün malzemesi: silikon, PC

Ürün boyutu: 15. 5x5. 5/6. 10 x 2.16 in

Ürün Listesi:

Yüzme gözlükleri x 1 adet

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Göz Güvenliği: Su geçirmez çocuk yüzme gözlüklerimizle küçüklerinizin gözlerini güvende tutun.Sızıntı önleyici bir işlevle inşa edilmiş, suyun içeri sızmasını önlerler.Ayrıca nemi dışarıda tutarak gözleri tahrişten korurlar.

2.Güçlü silikon: Yırtılmaya karşı dayanıklı ve dayanıklı malzeme ile kırılması kolay olmayan bu gözlükler, çocuğunuzun gözleri için güvenlik silikonu sağlar.Güçlü toklukları, onları uzun süreli koruma için yeniden kullanılabilir hale getirir.

3.Yüze rahat: Ergonomik tasarımı ile bu yüzme gözlükleri her yüz şekline uyarlanabilir ve su sızıntısını ve tahrişi önleyerek gözlere rahatça oturur.

4.Net görüş tasarımı: Net aerodinamik lenslere sahip bu su geçirmez çocuk yüzme gözlükleri, su akışına dayanıklı ve kristal netliğinde su altı görüşü sağlar.Çocuğunuz gelişmiş konforu sevecektir.

5.Kişiye Özel Konfor: Ayarlanabilir gözlük kayışı baş çevrelerine mükemmel şekilde uyacak şekilde uyarlanabilirken, yüksek elastik gözlük kayışı su sızıntısına karşı rahat ve rahat bir sızdırmazlık sağlar.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5