Tanım

Koruyucu Hijyenik Astarlarımızla kendinizi plajda veya havuzda korumalı ve rahat tutun.Yumuşak pamuklu bir çekirdekten yapılan bu astarlar tahrişi önlemek ve cilde zarar vermemek için tasarlanmıştır.Saklamak ve taşımak kolay, küçük boyut hareket halindeyken mükemmeldir.Mevcut ek sabitleme seçenekleri ile gün boyu kendinizi güvende hissedebilirsiniz.Astarlarımız kesintisiz bir uyum için düz çizgi kesim ve baskı kullanır.

Belirleme:

Ürün boyutu: (yaklaşık.)16 * 42 cm / 6.3 * 16.54 inç

Özellikler: 2 adet

Paket listesi:

Yüzmek Külot Astarı*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hijyenik Güvence: Su aktivitelerindeki kadınlar için özel olarak tasarlanan bu yüzme külotu astarları yumuşak PU filmden yapılmıştır ve su geçirmez PU membran ile donatılmıştır.Membran, özel parçalarınızın sağlığını korurken hijyen ve rahatlık sağlar.

2.Taşınabilir Tasarım: Ultra ince ve kompakt boyutuyla, yüzme panti gömleklerimizin taşınması ve saklanması kolaydır.Onları giydiğinizi bile fark etmeyeceksiniz, bu da onları yüzerken veya yüzerken gizli koruma için mükemmel hale getiriyor. outdoors.No sızıntı veya hacim konusunda daha fazla endişe.

3.Geliştirilmiş Tutuş: Külot astarlarımızla endişelenmeden yüzün.Suya olan rahatlığınızı ve güveninizi sağlamak için güçlü kendinden yapışkanlı çıkartmalarla mayonuza güvenli bir şekilde yapışırlar.Ek güvenlik için ekstra sabitleme sağlanabilir.

4.Rahat ve Nefes Alabilir: Yüzme külotu astarlarımız, nemi emen ve sizi kuru ve ferahlatıcı tutan yumuşak pamuk çekirdeğinden yapılmıştır.İnce ve zayıftırlar, bu nedenle rahatsızlık duymadan yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz.

5.Ergonomik tasarım: Bu yüzmek külot gömlekleri geri kalanın üzerinde bir kesimdir.Düz çizgi kesme ve baskıya sahip, kullanımı kolaydır ve saçınıza yapışmaz veya cildinize çekmez.Cilt dostu ve yırtılması kolay malzemeler kusursuz bir deneyim sağlarken, insancıllaştırılmış tasarım optimum konfor ve koruma sağlar.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5