Tanım

Uzun bir servis ömrüne sahip olan bu çanta, rahatsızlığı önlemek için delikli ve nefes alabilen teknolojiye sahip vücut parçalarına yakındır.Omuz askısı maksimum konfor için ayarlanabilir ve cep tuşları, haritaları, cep telefonlarını ve diğer aksesuarları tutabilir.Kolluk kuvvetleri ve güvenlik, olay güvenliği, arama kurtarma ve yangınla mücadele için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün adı: Walkie-talkie üçgen göğüs çantası

Malzeme: Naylon

Renk: Siyah

Ürün boyutu: Bir boyut

Uygulanabilir telsiz: evrensel

Kullanım senaryoları: takım sürüşü, açık hava sporları, kamp aktiviteleri vb.

Paket Listesi:

Crossbody göğüs çantası*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek dereceli Malzeme: Bu çapraz askılı göğüs çantası, uzun ömürlü ve dayanıklı, sağlam ve dayanıklı yüksek kaliteli naylondan yapılmıştır. wear-resistant.It günlük kullanıma dayanabilir ve eşyalarınızı hasardan koruyabilir.

2.Nefes Alabilen Tasarım: Bu çapraz askılı göğüs çantası, havasız bir his olmadan uzun süre taşımanıza olanak tanıyan delikli ve nefes alabilen teknolojiye sahip vücuda yakın bir parçaya sahiptir.

3.Esnek Ayar: Çapraz askılı göğüs çantamızın tüm vücut tiplerine uygun ayarlanabilir omuz askısı ile konfordan asla ödün vermeyin.Daha rahat bir his için genişliği ve gevşekliği gerektiği gibi ayarlayın.

4.Geniş Depolama: Çapraz askılı göğüs çantamızla kendinizi donatın ve cep telefonları, GPS ve elektronik dedektörler gibi ihtiyaçlarınızı büyük kapasitesinde saklayın pockets.It ayrıca anahtarlar, haritalar ve diğer aksesuarlar için bölmelere sahiptir.

5.Geniş Uygulamalar: Kolluk kuvvetleri, güvenlik, arama kurtarma gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış bu çapraz askılı göğüs çantasıyla hazırlığınızı artırın ve firefighting.It ayrıca hayatta kalma, yürüyüş, bisiklet, iş, okul, kamp, balık tutma, seyahat ve diğer eğlence etkinliklerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Uyumlu Marka / Model

buhar

Marka Adı

Rondaful'un

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5