Tanım

Tanım:

100 % Brand New, yüksek kalite!

Özellikler:

Özellik: 1. Masa olarak çok uygundur decoration.It eşsiz tasarımı, sade ve doğal olması nedeniyle hediye vermek için çok uygundur.Evinize şık bir baskı eklemek için bu küçük masayı kullanın.

2. Kırsal tarım tarzına katkıda bulunan saksı bitkilerinizi, saksılarınızı, vazolarınızı, fenerlerinizi, mumlarınızı veya diğer ev dekorasyonlarınızı sergilemek için çok uygundur.

3. Mini ahşap tabure teşhir standımız, bitkilerinizin, çiçeklerinizin veya sulu meyvelerinizin yerden ayrılmasına izin verebilir ve ayrıca masaüstü süslemelerinizi sergilemek ve alanı güzelleştirmek için kaldırmaya çok uygundur.

4. Mini bitki çerçevesi, orijinal güzelliği korumak için özenle cilalanmış, güçlü ve dayanıklı ve dayanıklı, net dokuya sahip %100 doğal yüksek kaliteli ahşaptan yapılmıştır.

5. Geniş kullanım alanları: yuvarlak ahşap koltuk taburesi, mutfak, banyo, raf ve her yerde mevcut süslemeleri vurgulamak için kullanılabilir!Dekoratif bir tabure ile alanınız daha düzenli olacak ve eskisi kadar darmadağın olmayacak.

Ürün özellikleri:

Tip adı: Yeşil bitki masif ahşap sandalye

Malzeme: masif ahşap

Boyut: 17 x 9 cm

Renk: ateş rengi / Ahşap Rengi

Stil: Yeni Çin

Fonksiyon: Çok fonksiyonlu

Uygulama: bitki rafları, tabureler, komodinler, ev eşyaları vb.

Özellikler:

Saksılar, saksı bitkileri, difüzörler, süslemeler, mumlar, figürinler, raflar ve diğer süslemeler yerleştirmek için çok uygundur.Mini ahşap tabure teşhir standımız zemini koruyabilir.

Alanınızı geliştirmek ve daha düzgün görünmek için saksıların veya süslemelerin yüksekliğini artırmak için güzel vurgular ekleyin.

Kullanıma hazır box.No montaj gerekli!

Bitki ve saksı içermez!

Oturma veya ayakta durmak için değil, sadece dekorasyon için kullanılması amaçlanmıştır!

Ahşabın doğası gereği, her öğenin kendine özgü izleri olacaktır.

Paket içeriği:

1 x Yeşil bitki masif ahşap sandalye

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin hatası +/- 1-3cm.ht yansıma ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Sevkiyat zamanı:

Hafta içi 5~8 gün içinde gönderebileceğimiz tüm ürünler, genellikle paketleme ve sevkiyat için müşteri siparişlerine göre, Gönderilmeden önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmemiz gerekir, Bu nedenle ele alınması biraz zaman alır.Teslim süresi: Mücbir sebepler nedeniyle: kasırgalar, yağmur fırtınaları uçuşları etkiler.Lojistik gecikmelere yol açar.Biz dürüst satıcılarız, herhangi bir kayıp yaşamanıza izin vermeyeceğiz.Lütfen lojistik şirketine biraz işlem süresi verin, paketin tarafınıza ulaşmasını bekliyoruz.Lojistik bilgileriniz yerel postaneye ulaşırsa: Yerel postane sizinle iletişime geçmediyse, paketinizi almak için lütfen mümkün olan en kısa sürede yerel postanenize başvurun.Aksi takdirde, parsellerin fazla mesai alınması, yerel postane parselinizi iade edecektir, öz sorumluluğun sonuçları.Koruma süresi tükeniyor: Sevkiyat süresini tamamladığımızda, ürün koruma süresi tükeniyorsa, lütfen ürün koruma süresini kendiniz uzatın veya bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.İthalat vergileri: Vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır

Malları aldığınızda, herhangi bir sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Onayladıktan sonra size memnun bir çözüm sunacağımıza söz veriyoruz.Ayrıca size olumlu bir değerlendirme yapacağız.Sizi içtenlikle 5 Yıldızlı genel Ayrıntılı Satış Derecelendirmesi (DSR) ile bize olumlu bir geri bildirim bırakmaya davet ediyoruz .Geri bildirim alanımızda güzel resminizi gösterdiğinizde lütfen bize mesaj gönderin, bir sonraki sipariş bana ulaşın, ek sürprizler olacak.Sipariş miktarı 100 ABD doları aynı anda daha fazla, biz ücretsiz kargo DHL, EMS, UPS, VIP müşterilerimiz olacak, tüm yaşam için ek avantajlardan yararlanacağız.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5