Tanım

start-stop modülü, aşağıdaki start-stop işlevlerinin eksikliklerini önlemek için otomatik kapanma işlevine ve bellek moduna sahiptir :

1 、 Orijinal aracın çalıştırma ve durdurma sistemi, trafik sıkışıklığı olduğunda veya trafik ışığı beklerken motorun otomatik olarak kapanabilmesi ve ardından çalıştırırken motoru otomatik olarak çalıştırabilmesidir, bu da yakıt tüketimini ve atık emisyonlarını azaltabilir.

Bazı durumlarda, otomatik başlatma ve durdurma sistemi sürüşü izleyebilir.Emniyet kemeri takılı değilse, otomatik başlatma ve durdurma sistemi normal şekilde çalışmaz.Araba durduktan sonra emniyet kemeri serbest bırakılacaktır.Fren serbest bırakılsa veya yağ kapısına basılsa bile motor yeniden başlatılmaz.Ancak otomatik çalıştırma ve durdurma sistemi, birçok araç sahibi bu tasarımın iyi olmadığını, bu konuda çok üzgün olduğunu söyledi.Bazı araç sahipleri, trene her bindiklerinde start stop sistemini kapatmak için start stop düğmesine basmak zorundadır.Sistemi bir kez kapatamazlarsa, varsayılan olarak sık yapılan işlemi tekrar açmazlar.

2、 Aşağıdaki durumda otomatik başlatmayı kapatmak ve durdurmak gerekir :

1. Araç rampa üzerinde sürüyorsa otomatik start ve stop'u açmamaya çalışın, otomatik start ve stop süresi çok kısa olduğu için motorun rampa üzerinde çalıştırılması ve durdurulması aracın fren kuvvetinin yetersiz kalmasına neden olabilir. .

2. yaz aylarında sıcak havalarda klima tam güçte çalışırken, otomatik start stop işlevini kapatmak daha iyidir, çünkü klimanın çok fazla güç tüketmesi gerekir ve motor durduğunda, aracın gücü havayı sürmek için yeterli olmayabilir yolcuları rahatsız edecek saç kremi. .

3.araç sığ olarak sürerken, motorun sürüşte durdurulması gerektiğinde durmasını önlemek için start stop sistemini kapatmak daha iyidir ve bu sırada egzoz basıncı aniden düşer time.It suyun motora geri akması çok kolaydır. motorun çalışmamasına neden olan egzoz borusu.

4.In ciddi trafik sıkışıklığı durumunda, otomatik başlatma ve durdurmanın kapatılması da önerilir, çünkü bu sırada motor uzun süre çalışmayı durduracak, yanma odasının sıcaklığı azalacak ve karbon hidroksit ve parafinin eksik yanması karbon birikimi oluşturacak ve silindirin iç duvarına takın.Karbon birikimi yakıt tüketimini artıracak ve gücü zayıflatacak.Bu, yakıt tüketimini azaltmak için tasarlanmış otomatik start stop fonksiyonudur ve bu da yakıt tüketimini artırır.

3、 arabadaki pil bile bir tane emhanced edildi .ama aynı zamanda batarya için de büyük bir zorluk var .bu yüzden çok sık durup başlarsa .başlat ve durdur sistemini kapatmayı öner

4、 start & stop sistemini kalıcı olarak devre dışı bırakmak istiyorsanız, uzun kodu kod sistemine göre değiştirmeniz gerekir (bu araca sahip değilseniz , kolay değildir ), ancak ayarlayarak devre dışı bırakılırsa .kalıcı olarak devre dışı bırakılacaktır .

Not:

1).Öğeler farklı araba stillerine göre resimlerimizden farklı olabilir, ancak işlev aynıdır.

2).Lütfen satın almadan önce arabanıza uygun olduğundan emin olun, emin değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve bana araba modelinizi ve üretim yılınızı söyleyin, ayrıca aracınızın otomatik start-stop kısmının fotoğraflarını sağlayın (radyoyu fotoğrafta paketlemek daha iyidir).Teşekkürler.

Mod değiştirme yöntemi:

Mod değiştirme yöntemi, geçiş yapmak için 3 + X yöntemini benimser.

1. Önce başlatmayı ve durdurmayı kapatın, üç saniyeden fazla bekleyin;

2. Start-stop düğmesine art arda üç kez basın (bastıktan sonra start-stop açılır, otomatik olarak kapanmasını bekleyin);

3. Start-stop otomatik olarak kapatıldıktan hemen sonra, start-stop düğmesine art arda üç (veya iki veya dört kez) basın ve ardından göstergenin tersine dönmesini bekleyin.Ardından otomatik kapanma moduna (veya bellek moduna, orijinal fabrika moduna) girin.

ipuçları:

Lütfen kurulumdan önce aracın gücünü kapatın.Kurulumdan sonra varsayılan ayar, motoru durdurma işlevini manuel olarak kapatmanız gerekmemesidir.Bir an için isterseniz, işlevi yeniden başlatmak için kapalı düğmesine basın.

1 adet ücretsiz kurulum aracı

Ek bilgi

Ürün Ağırlığı

0.05kg

Marka Adı

enjoyssa'nın

Öğe Türü

Kablolar, Adaptörler ve Soketler

Model Adı

Motor Sistemi Kapalı Cihaz Kontrol Sensörü Fişi

Gerilim

12V

Malzeme Türü

abs, Bakır

Kaynak

Anakara Çin

Özel Özellikler

Motor Sistemi Kapalı Cihaz Kontrol Sensörü Fişi

takım elbise

2018'den Önce VW Eski MQB Jetta için

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5