Tanım

Mermi Noktaları:

1. Dayanıklı Malzeme: Kaliteli ABS malzemeden yapılmış, bu buz kazıyıcı sağlam ve dayanıklıdır, deforme olması kolay değildir veya break.It çizilmeden aracınızın ön camından buz ve karı kolayca çıkarabilir.

2. Rahat Tutuş: Buz kazıyıcı, sağlam bir tutuş sağlayan ve kullanıcıların temizleme işlemi sırasında kontrol ve konforu korumaları için uygun olan ergonomik olarak tasarlanmış kaymaz bir tutuşa sahiptir.

3. Verimli Kar Temizleme: Bu buz kazıyıcının kar küreği kafası, cam yüzeylere tam oturacak şekilde kavislidir ve karı daha kapsamlı ve hızlı bir şekilde temizlemenizi sağlar.

4. Saklaması Kolay: Araç ön camı için bu buz kazıyıcı fazla yer kaplamaz ve arabanın bagajına veya bagajına yerleştirilebilir. car.It kompakt ve hafiftir, böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.Kar küreği 25 cm uzunluğundadır, bu da kullanımı ve manevra yapmayı kolaylaştırır.

5. Geniş kullanım: Bu buz kazıyıcı, aracınızın ön camından, kapısından, çatısından ve diğerlerinden kar ve buzu çıkarmak için basit ve etkili olacak şekilde tasarlanmıştır. parts.It rahat bir tutamağa ve en kalınları bile kazıyabilen dayanıklı bir bıçağa sahiptir ice.It herkes için kışın olmazsa olmaz bir otomobil ürünüdür araba çeşitleri.

Tanım:

Kar fırçamız, verimli kar temizleme için sağlam bir tutuş sağlayan kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.Kar küreği kafasının kavisli tasarımı, ön camlar, kapılar, çatılar ve daha fazlası dahil olmak üzere her türlü araç yüzeyinde kullanımı kolaylaştırır.Kompakt ve hafif olan bu fırça, arabanızda veya bagajınızda kolayca saklanabilir.

Özellikler:

1. Ürün boyutu: 8*25*1.5 CM|3.14*9.84*0.59 inç

2. Ürün ağırlığı: 24g

3. Ürün malzemesi: ABS

Liste:

araç ön camı için 1 x buz sıyırıcılar

Ek bilgi

Ürün Yüksekliği

1.5cm

Öğe Türü

Buz Kazıyıcı

Kaynak

Anakara Çin

Ürün Uzunluğu

8cm

Ürün Ağırlığı

24g

Malzeme Türü

Sıvı

Ürün Genişliği

25cm

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5