Tanım

Sıcak ipuçları:

Araç Bilgilerinin Ön Cama Yansıtılması

Güvenli Sürüş ekranlı projektör

Özel Uyarı:

Sola ve sağa sürüş için uygun bir araba için, hud'mızın aynı olup olmadığını görmek için lütfen sipariş vermeden önce ön hoparlörün ana hatlarını kontrol edin.Eğer anlamıyorsanız, müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz, teşekkür ederim.Uygun araba modeli:

Toyota Land Cruıser 2010-2020 için

Başınızı öne kaldırın ve Baş aşağı veda edin Bu,aracın gösterge tablosundaki çeşitli verileri aşağıya bakmadan istediğiniz zaman takip etmemizi sağlar.Gerçek zamanlı kontrol, sürüş sırasında dikkat dağınıklığına neden olan trafik kazalarından kaçınma.

21 büyük özellikler kusursuz Hız,Dönme hızı,Hız,Yorgunluk alarmı,Su sıcaklığı,Voltaj,vb

Manuel + otomatik çift mod ayarı Otomatik hassasiyet, parlaklığı ayarlamak, gün boyunca net, yumuşak ve bulutlu, geceleri parlama olmaması veya rahat parlaklığınızı manuel olarak ayarlamak için uyarlanır.Gerçek zamanlı hızın iki ekran modu

Araç hızı 80 KM/S'den düşük olduğunda, standart mod görüntülenir,hız 80 KM/S'den yüksek olduğunda, simplemode'a değiştirilerek görüntülenir, yalnızca ayarlanabilen araç hızını görüntüler.

Standart mod:

Sürüş hızı 80 KM/S'den düşük, standart mod görüntülenir

Özlü mod:

Sürüş hızı 80 KM / S'den yüksektir ve basit mod görüntülenir

Kurulumu kolay, kullanışlı ve dayanıklıkendiniz kurabilirsiniz.Kendiniz yükleyebilirsiniz.Orijinal araç hormon kapağını değiştirin ve baş yukarı kablo demetini Kaybolan Korna deliğinden aşağı doğru hareket ettirin,OBD fişine bağlayın.

Kurulum talimatları

Ana ünitenin, telin, yarı geçirgen membranın ve montaj aletlerinin vazgeçilmez olduğunu doğrulamak için cihazın altındaki ürün konfigürasyonunu kontrol edin; 1 .Kablolu uSB fişini ana bilgisayarın UsB bağlantı noktasına takın. 2 .Düz teli dikişte saklayın. 3 .tel OBD fişini orijinal araç OBD intorfaco'ya takın.

Ek bilgi

Öğe Türü

Araç Elektroniği OBD

Uygun

Toyota Land Cruıser 2010-2020 için

Malzeme Türü

Plastik, Elektronik Bileşen ABS

Kurulum

tak ve çalıştır

Boyut Adı

28MM*20MM*10MM

Kablolu veya Kablosuz

kablolu hat

Özel Özellikler

Araba hud başını ekran

Kaynak

Anakara Çin

Anma gücü

DC9-16V

Marka Adı

CARBAOHUİ

Çıkış Frekansı

12V

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5