Tanım

Bir güzel haber daha!!!Eski müşteriler için, bir adres için bir kez 25 parça veya daha fazla satın alırsanız, DHL veya UPS veya Fedex tarafından ücretsiz gönderim yapmanıza yardımcı olacağız

Hediyeyi Herkes için Rastgele göndereceğiz!!

Dikkat:

Boyut unisex, bu yüzden erkek veya kadın olsanız da giyebilirsiniz, ayrıca çift pijama olarak kullanmanızı öneririz, mavi ve pembe dikiş, iblis ve yarasa gibi karıştırabilirsiniz., vb

Daha fazla isterseniz Pls bana bildirin, size hızlı kargo ile iyi bir teklif sunacağız!Teşekkürler!

Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 1-2 CM manuel ölçüm nedeniyle farklılık, teşekkürler

Not: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterilenle aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.Teşekkürler!

Öğe İçerir (Terlik dahil değil)

1x pijama Setleri

Ödeme 1.www.ungayrimenkul.com.tr Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Banka Kartı,Western Union,Webmoney,QIWI ve bankalar aracılığıyla banka havalesini destekler.

2.Ödeme ile ilgili hala herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Nakliye 1.Sistem alıcıların ödemesini onayladıktan sonra öğeleri 2-3 gün içinde göndereceğiz.

2.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat es içermez, alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

3.Alıcılar, herhangi bir nedenle alıcıların malları aldıktan sonraki 15 gün içinde malları iade ederse, alıcılara geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcılar iade nakliye navlunu taşımalı ve iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.

4.Öğeler www.ungayrimenkul.com.tr standart nakliye , www.ungayrimenkul.com.tr Premium nakliye, ePacket tarafından sevk edilir, 15 ila 35 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 60 iş günü kadar sürebilir. 5.Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, ek navlun ödemek için lütfen bizimle iletişime geçin,size aşağıdaki daha hızlı ve daha ucuz nakliye yollarını sunabiliriz:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX, EMS.Bu yollarla, öğeyi yaklaşık 5-7 iş günü içinde alabilirsiniz.

Geri bildirim 1.Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Ek bilgi

Desen Türü

Katı

CN

Guangdong

Kaynak

Anakara Çin

Kol Uzunluğu (cm)

Tam

Kol Stili

Düzenli

Kapatma Türü

Düğme

Malzeme

Pazen

Yaka

Turn-aşağı Yaka

Müstehcen Resim

No

Model Numarası

Model numarası.

Cinsel Açıdan Müstehcen

No

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5