Tanım

Özellikler :

1. İki kurulum yöntemi: 117 dış mekan COB güneş ışığı, aydınlatma ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılamak için tek parça ve split tip olmak üzere iki kurulum yöntemini benimser-split tip kurulum, LED ışık panelini ışığa ihtiyaç duyan güneş ışığı olmayan bir yere kurabilirsiniz, Güneş panelleri monte edilebilecekleri mesafelere monte edilebilir daha fazla güneş ışığı şarj edin.

2. 117 COB Süper Parlak: Dahili 117 süper parlak COB lamba yuvası ile güneş spot ışığımız, 120° aydınlatma aralığı ve 220000 lümene kadar parlaklık ile diğer ürünlerden daha parlaktır.LED ışık panelleri, aydınlatma ihtiyaçlarınızı farklı açılarda karşılamak için yatay olarak döndürülebilir.Ön kapılar, geçitler, oluklar, sundurmalar, ön/arka bahçeler, bahçeler, araba yolları, çitler, duvarlar, merdivenler, peyzaj, teraslar veya süper parlak bir aydınlatma deneyimi için aydınlatma gerektiren herhangi bir dış mekan için aydınlatma ve güvenlik sağlar.

3. Güneş panelleri gün boyunca elektrik depolamak için çalışır ve geceleri 8-10 saat yanar.Lütfen dikkat: Gerçek çalışma süresi ve gerekli şarj süresi güneş ışığının yoğunluğundan etkilenir.

4. 3 Aydınlatma Modu: Farklı modları değiştirmek için açma/kapama tuşunu değiştirin-Mod 1: Hareket algılandığında otomatik olarak açılır ve yaklaşık 15 saniye aydınlatıldıktan sonra kapanır.İkinci mod: Karanlık koşullarda her zaman açık, bir nesne algılandığında parlayacaktır.Mod 3: Karanlık koşullarda her zaman 50W parlak ışıkla açık.

5. Kolay kurulum: Braketi taktıktan sonra, takmak için vidayı çevirmeniz yeterlidir.İhtiyacınız olmadığında veya kasırga havasına sahip olmadığınızda, LED ışık panelini ve güneş panelini çıkarmak için sökmeniz yeterlidir, braketi yeniden takmak için duvarda tutun.

Tanım :

Adı: güneş ışıkları

Işık kaynağı: 117 COB lamba boncuk

Güç: 1500 W

Pil kapasitesi: 1200 mAh lityum pil

Çalışma yöntemi: 3 seviye ayarlanabilir

Aydınlatma süresi: tam şarjdan 8 saat sonra

Lamba gövde malzemesi: ABS plastik

Ürün parlaklığı: 280000LM

Aydınlatma aralığı: yaklaşık 100㎡

İndüksiyon mesafesi: yaklaşık 5 metre doğrusal indüksiyon

Ambalaj listesi:

1 x güneş ışıkları

1 x güneş paneli

1 x kurulum aksesuarları

Not:

Farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.

Manuel ölçüm, izin lütfen 1 ~ 3mm hata, teşekkür ederim.

Ek bilgi

Ampuller Dahil mi

Evet

Güç Kaynağı

Güneş

Neden

Dış Duvar

Marka Adı

Lanlan'ın

Öğe Türü

Sel ışıkları

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5