Tanım

ürün açıklaması

Ürün adı: 35mm menteşe yumruk bulucu

Renk: resimde gösterildiği gibi

Boyut: 75*80*85*12mm/2.95*3.14*3.34*0.47 inç

Malzeme: alüminyum alaşım

ürün açıklaması

Yüksek kaliteli malzeme: yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmış, dayanıklı ve paslanmayan, iyi yapılmış, doğru konumlandırma, keskin matkap ucu, aşınmaya dayanıklı ve dayanıklı, korozyon önleyici ve pas önleyici.Bu menteşe ünitesi birçok kişi için sürecek years.It ağaç işleri için mükemmel bir yardımcıdır.

Doğru ve hızlı delme: Bu hassas ve kullanışlı bir menteşe delme ve konumlandırmadır device.It deliklerin doğru şekilde sabitlenmesini ve delinmesini sağlayarak delme işini yapar easier.It gizli dolap kapı menteşeleri için delikler açmanıza izin verir.

Kullanımı kolay: 35 mm menteşe delme şablonu, delinmesi kolaydır.3 Mm, 4 mm, 5 mm ve 6 mm'lik menteşe ofsetlerine sahip ayarlanabilir teraziler, kullanımı kolaylaştırır ve delme konumunu seçmenize yardımcı olur.Hızlı ve kolay delme için matkabı sabitlemek için bir matkap ucu kullanılır.Tahtanın kolay sabitlenmesi için her iki tarafta yardımcı delikler.

Çok yönlü: 35mm menteşe klipsleri, menteşe açma montajı, kapı menteşesi delme ve konumlandırma, en yaygın menteşeler için ağaç işleme destek açıklıkları için yaygın olarak kullanılır ve birden fazla dolap kapısını kolayca takmanıza olanak tanır.

Geniş uygulama yelpazesi: Kapı menteşesi kelepçe kiti, kapı, dolap kapısı ve yönlendirici menteşelerinin yanı sıra daha sığ kapı kilidi montajı için yaygın olarak kullanılır mortises.It profesyonel marangozların iş verimliliğini artırmaları için idealdir.

Ürün listesi.

1 * Menteşe yumruk bulucu seti

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Kendin Yap Malzemeleri

Ağaç işleme

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5