Tanım

Tırmanma Eğitim Tahtası, yüksek kaliteli ahşaptan üretilmiştir ve çeşitli jimnastik için çeşitli parmak deliklerine sahiptir exercises.It taşınabilir ve iç veya dış mekanlarda kolayca sabitlenebilir.Her seviyedeki dağcılar için mükemmel!

Belirleme:

Malzeme: kavak ağacı

Ürün boyutu: yaklaşık 55x15x4.5 cm/21.65x5.91x1.77 inç

Kalınlığı: yaklaşık 4.5 cm / 1.77 inç

Yük taşıyan: yaklaşık 200 kg

Ağırlık: yaklaşık 1300g

Ambalaj Listesi:

1 * Tırmanma eğitimi için tahta Asmak

1 Takım * Vida Montaj Aksesuarları

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Farklı Parmak Deliği Türleri: Bu asma tahtası kaya tırmanışı, dört derinliği 1 inç, 1,6 inç, 0,8 inç ve 0,6 inç olan farklı tipte 2 parmak, 3 parmak ve 4 parmak parmak deliklerine sahiptir ve birden fazla kavrama pozisyonu uygulamanıza ve parmak gücünüzü geliştirmenize olanak tanır.Masif ahşaptan kesilmiş bu asma tahtası dayanıklı ve kullanımı rahattır.

2.Dayanıklı Servis: Bu ahşap asma tahtada bir miktar düzensizlik olacaktır.Ancak, çapak veya sivri kenar olmadan zımparalanır ve mükemmel bir şekilde parlatılır.Ellerinizi incitmeden gerçekçi bir tırmanış yaşayın ve gerçek dış mekan tırmanma sahnelerini daha iyi simüle edin.

3.Çok Yönlü Tasarım: Jimnastik, kaya tırmanışı veya kaya tırmanışına meraklı olsanız da, bu asma tahtası tam bir kavrama işlemi gerçekleştirmenize ve vücudunuzu ölçeklendirmenize yardımcı olacaktır. exercise.It kurtarma ve sırt çantasıyla gezmek için de idealdir.

4.Elverişli Mobil: İç veya dış mekanlarda her yerde kolayca taşınabilen ve kullanılabilen hangboard kaya tırmanışı aracımızla etkili bir tırmanma antrenmanının keyfini çıkarın.Bu hafif dişli ile formda kalın ve yeni zirvelere ulaşın.

5.Kolay Kurulum: Duvarda delikler açarak farklı iç ve dış mekanlara monte edilebilen bu kullanımı kolay asma tahtası ile tırmanma becerilerinizi geliştirin.Ev, spor salonu veya minibüs eğitimi için mükemmeldir, parmak ve kavrama gücünü artırır.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Bölüm Adı

Erkekler

Spor türü

Kuvvet Antrenmanı

Eğitim Sitesi

Bel ve Karın Egzersizi

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5