Tanım

Yüksek sıcaklık bandı profesyonel devre kartı için mükemmeldir handling.It dalga lehimleme işlemi sırasında altın parmaklar gibi hassas baskılı devre kartı (PCB) bileşenlerini etkili bir şekilde korur.

Elektronik ürünler için vazgeçilmez seçim olan ısıya dayanıklı bant, elektronik endüstrisi için olmazsa olmazlardan biridir ve transformatörler, motorlar, bobinler, kapasitörler ve frekans dönüştürme güç kaynakları için ısıya dayanıklı bantlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

[Yüksek sıcaklık dayanımı] Isı transfer bandımız 260°C'ye (500°F) kadar yüksek sıcaklığa, 240°C'ye (460°F) kadar kısa süreli ısı direncine, 200°C'ye kadar uzun süreli ısı direncine dayanabilir (390°F)).

Vinil ısı transfer bandı Isı transfer bandımız, gömlek ve şapka yaparken tasarımlarınızı yerinde tutar ve vinilin ısı preslerine uygulanmasını kolaylaştırır.Bardak ve kupalarda özel tasarımlar oluşturmak için de kullanabilirsiniz!

boyut: 10 mm x 33 m

Malzeme: PET

renk: mavi

Paket içeriği:

6 x ısıya dayanıklı bant

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Kendin Yap Malzemeleri

ELEKTRİK

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5