Tanım

200 Adet vidalı kapak Plastik Menteşeli Vidalı kapak s Vidalı kapak Kapaklar Geçmeli Dekor Yüksek Kaliteli Malzeme: Vidalı kapaklarımız yüksek kaliteli plastik malzemeden yapılmıştır, menteşelerin kırılması kolay değildir, çok dayanıklıdır ve yüzey pürüzsüz ve basittir, uzun ömürlüdür.

Kullanımı kolay: kullanımı kolaylaştırmak için vida kapağının iki parçasını birbirine bağlayın, vidayı plastik vida kapağındaki delikten geçirin, vidayı ihtiyacınız olan uygun konuma sıkın ve ardından kapağı kapatın.

Uygun Boyut: Plastik vida kapakları yaklaşık 13.6 mm çapında ve 4.9 mm yüksekliğindedir, deliklerin çapı yakl. 5.3 mm, çok küçük ve hafiftirler, bu yüzden lütfen onları küçük çocuklardan uzak tutun.

Geniş Uygulamalar: Vidalı kapaklarımız evlerde, okullarda, bahçelerde, mağazalarda, ofislerde ve diğer yerlerde kullanılabilir.Vidalı kapaklar, vidalar için iyi pas koruması sağlayabilir ve mobilya ve duvarları süsleyebilir.

boyut: 13. 6x29mm

Malzeme: plastik

renk: Gri / Beyaz

Paket içeriği:

200 x vidalı kapak

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Ek bilgi

Kendin Yap Malzemeleri

Ağaç işleme

Sürüş Tarzı

hiçbiri

Kaynak

Anakara Çin

Kafa Stili

hiçbiri

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5