Tanım

Paslanmaya dayanıklı altı yapraklı kenarlı tüy bırakmayan tıraş makinemizle tüy bırakmaya ve tüylenmeye elveda deyin.Çoğu kumaşa kolaylıkla uyar ve dışarı çıkacak kadar kompakttır.Mobil güç şarjı, herhangi bir zamanda hızlı rötuşlar için uygun hale getirir.

Mermi Noktaları: 1. Geliştirilmiş Verimlilik: 3 boyutta deliğe sahip olan bu kumaş tıraş makinesi ve pamuk tiftiği temizleyici, herhangi bir kumaş türünden verimli ve dayanıklı tüy bırakmayan ve hap çıkarılmasını sağlar.Paslanmaya karşı dayanıklı altı yapraklı kenarlar, sadece 1 kullanımda uzun ömürlü performans sağlar ve iş verimliliğini artırır.

2. Kumaş Koruması: Bu kumaş tıraş makinesi ve pamuk tiftiği temizleyici, giysilerinize uyan ve kumaşlarınızı hasardan korumak için güvenli bir mesafe tutan hafif bir eğriliğe sahip çıkarılabilir paslanmaz çelik büyük bir ızgaraya sahiptir.

3. Çok Amaçlı ve Çok Yönlü: Güçlü kumaş tıraş makinemiz ve tüy bırakmayan temizleyicimizle yaşam kalitenizi yükseltin.Minderler, kanepeler, giysiler, yünlü paltolar, kazaklar ve daha pek çok şeyde yeni gibi yüksek kaliteli malzemelerin sevincini yaşayın.Evinize ve gardırobunuza çok yönlülük ve rahatlık getirin.

4. Taşınabilir ve Hafif: Bu seyahat kumaş tıraş makinesi ve pamuk tiftiği temizleyici ile giysilerinizin bakımlı görünmesini sağlayın.Kompakt boyut ve hafiflik, giysilerinize her zaman, her yerde bakabilmenizi sağlayarak taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.

5. Şarj Esnekliği: Bu kumaş tıraş makinesi ve pamuk tiftiği temizleyici soket, USB veya mobil güç ile şarj edilebilir ve size kolaylık sağlamak için birden fazla seçenek sunar charging.It tek bir şarjla uzun süre dayanır, böylece giysilerinizin bakımlı ve yeni görünmesini sağlayabilirsiniz.

Belirleme:

1. Ürün adı: Kumaş tıraş makinesi ve pamuk tiftiği temizleyici

2. Anma Gerilimi: 3.7 V

3. Şarj gerilimi: 5 V / 1A

4. Anma gücü: 8 W

Ambalaj Listesi:

1 x Kumaş Tıraş Makinesi ve pamuk tiftiği temizleyici

Not:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Ek bilgi

Anma gerilimi

3.7 V

Malzeme

Plastik

Model Numarası

Kumaş Tıraş Makinesi ve Tüy Bırakmayan Temizleyici

Boyut

16x8x6cm

Oran gücü

8W

Şarj Gerilimi

5 V / 1A

Özellik 1

Kumaş Tıraş Makinesi ve Tüy Bırakmayan Temizleyici

Tarz

ELEKTRİK

ağırlık

200g

Kullanım

giysiler

Özellik 2

Elektrikli Kazak Tüy Sökücü

Kaynak

Anakara Çin

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5