Tanım

Temizlik Bezi Rulomuz yumuşak ve kalın mikrofiber yıkamadan yapılmıştır cloth.It hem ıslak hem de kuru kullanım için mükemmeldir, temizlik için size büyük kolaylık sağlar.Geniş uygulamaları ile çeşitli yüzeylerde kullanabilirsiniz.

Ürün adı: Dayanıklı mutfak ovma bezi

Malzeme dokunmamış kumaş, naylon

Desen: Çizgili

Ürün boyutu: (yaklaşık.)20*22 cm/7.87*8.66 inç

Uygulanabilir nesneler: pot / kase

Ambalaj Listesi:

1 Rulo * Mutfak Temizleme Bezleri (25 adet)

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hızlı Temizlik: Hızlı Temizlik için Yumuşak ve Kalın Mutfak Temizlik Bezleri.Bu yeniden kullanılabilir yıkama bezleri, yüksek kaliteli mikrofiberden üretilmiştir ve bu sayede yüzeyleri parlatmak, fırçalamak ve silmek için idealdir.Dayanıklı ve tekrar kullanılabilirler, böylece tekrar tekrar kullanabilirsiniz.Set başına 25 adet ile hızlı temizlik hiç bu kadar kolay olmamıştı.

2.Verimli Temizlik Bezleri: Islak ve kuru temizleme için mükemmel olan bu yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir bezlerin çok yönlülüğünü yaşayın.Güçlü emiciliği ve mükemmel su emilimi ile verimli temizlik sağlarken, keyifli kolay temizleme özellikleri elde edin.

3.Çok yönlü: Bu mutfak temizleme bezleriyle lekesiz bir parlaklık elde edin.Mikrofiber tasarım, tamamen tüy bırakmazken cam, tabak ve diğer yüzeylerdeki kir, leke ve lekeleri etkili bir şekilde siler.Sorunsuz bir temizlik deneyiminin keyfini çıkarın.

4.Uzun Ömürlü Dayanıklılık: Uzun süre ağır kullanıma dayanabilen Mutfak Temizleme Bezlerimizle gelişmiş temizleme yeteneği yaşayın.Bu paçavralar 50'ye kadar temizleme döngüsüne sahiptir ve mutfağınızı temizlerken size benzersiz bir kolaylık sağlar.

5.Verimli Temizlik Çözümü: Evinizi ve arabanızı bu çok amaçlı bezlerle ışıltılı tutun.Çeşitli görevler için ideal olan tezgahları, bulaşıkları, aletleri ve arabaları çizmeden temizlemede mükemmeldirler.Geniş uygulamaları ve dayanıklı malzemeleri ile bu bezler temizlik malzemelerinize olmazsa olmaz bir ektir.

Ek bilgi

Kaynak

Anakara Çin

Malzeme

Polyester

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5