Tanım

İz veya iz bırakmayacak bir pencere temizleyici fırça mı arıyorsunuz?Başka yere bakma!Fırçamız geniş bir yelpazede kuru veya ıslak kullanım için mükemmeldir. applications.It deformasyon riski olmadan basit ve kullanımı kolaydır.Pencerelerinizi kolaylıkla pırıl pırıl temizleyin.

Belirleme:

Malzeme: PP + kadife

boyut:

Boyutu: (yaklaşık.)21 * 35 cm/8.27 * 13.78 inç

Uzattıktan sonra: (yaklaşık.)21 * 54 cm/8.27 * 21.26 inç

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Nedeniyle farklı manuel ölçüm, izin lütfen 1-2 cm boyutu farkı.

Ambalaj Listesi:

1 * pencere teli Temizleme Fırçası

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Geniş Uygulama Aralığı: Bu şaşırtıcı pencere teli temizleme fırçası, dolaplar, camlar, aynalar, tezgahlar, dolaplar ve daha fazlası gibi çeşitli yüzeylerde kullanılabilir.Evinizi tertemiz ve zahmetsizce düzenli tutun!

2.Kolay Kullanım: Silikon kazıyıcı ile pencere teli Temizleme Fırçamız, iz veya iz bırakmadan su damlacıklarını ve lekeleri etkili bir şekilde temizler.Kolay kullanımla daha parlak, yarı saydam pencerelerin keyfini çıkarın.

3.Bol Fonksiyonlar: Bu fırça sadece pencere perdelerini temizlemekle kalmaz, aynı zamanda kanepelerden ve giysilerden saç ve tozu temizleyerek tüy fırçası olarak da işlev görür.Pazen yüzeyi, elek ağının her köşesine nüfuz ederek, ihtiyaçlarınıza göre kuru veya ıslak olarak kullanılabilen kapsamlı bir temizlik sağlar.

4.Bakımı Kolay: Bu pencere teli temizleme aletinin çift taraflı tasarımı, her iki tarafta bir fırça ve bir kazıyıcı içerir, bu da ekranı toz ve döküntülerden temizlemenizi ve su lekelerini camdan çıkarmanızı sağlar.Ergonomik tutamak rahat bir tutuş sağlar ve işlemleri hızlı ve basit hale getirir.

5.Iyi yapılmış: Dayanıklı PP, TPR ve yapağıdan yapılmış, bu pencere teli temizleme fırçasının deforme olması kolay değildir ve kullanılabilir repeatedly.It ayrıca güvenli ve naziktir, cildinize veya mobilyalarınıza zarar vermez veya çizmez.

Ek bilgi

Malzeme

PP

Tarz

Çekçek

Kullanım

Pencere

Kaynak

Anakara Çin

Model Numarası

Pencere Temizleme Fırçası

Yorumlar

Gözden geçirecek kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Zorunlu alanlar işaretlenir*

1 2 3 4 5